ΟΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Μέσα από την υπέροχα διασκεδαστική περιπέτεια των ελεφάντων ερχόμαστε σε επαφή με τα πρώτα Μαθηματικά μαθαίνοντας να ανεβοκατεβαίνουμε μέχρι το 10!

Παιδί και Βιβλίο www.paidi-kai-biblio.blogspot.com Με την διασκεδαστική περιπέτεια των ελεφάντων ερχόμαστε σε επαφή με τα πρώτα Μαθηματικά από το 1 μέχρι το 10
Οι ελέφαντες πηγαίνουν επίσκεψη - Εκδόσεις Ηλίβατον

Σύνταξη κειμένου: Ειρήνη Κούτμου

📚Η μεγάλη οικογένεια ελεφάντων είναι καλεσμένη σε μια γιορτή. Στο δρόμο, όπως συνηθίζεται στους ελέφαντες, η μαμά ελεφαντίνα πάει μπροστά. Τι συμβαίνει όμως και φτάνει τελικά μόνη της στην επίσκεψη; Η μαμά ελεφαντίνα θα αναγκαστεί να γυρίσει πίσω μαζεύοντας ένα ένα τα μέλη της αφηρημένης, χαρούμενης οικογένειας της από εκεί που ξέμεινε ο καθένας! Πάει λοιπόν η επίσκεψη και η γιορτή, αφού τελικά γυρίζουν στο σπίτι...Ή μήπως καλύτερα να πάει η γιαγιά μπροστά και να ... ξαναδοκιμάσουν;📚

Το βιβλίο αυτό τον εκδόσεων Ηλίβατον κυριολεκτικά το έχουμε λατρέψει!
Το ενδιαφέρον μου σε αυτό τράβηξε αρχικά η αρίθμηση από το 10 ως το 1 (και το αντίστροφο) ώστε να το αναζητήσω για το μικρότερο γιο μου. Τι ευχάριστη έκπληξη ήταν όμως όταν είδαμε πόσο χαρούμενο, σπιρτόζικο και διασκεδαστικό ανάγνωσμα είναι γενικότερα! 

Οι ελέφαντες στο βιβλίο είναι σαν άνθρωποι, τρυφεροί, φιλικοί, συμπονετικοί. Έχουν τις αγαπημένες τους ασχολίες και τους φίλους τους που ποτέ δεν τους εγκαταλείπουν, ενώ ταυτόχρονα αγαπούν και χαίρονται τη ζωή με ένα σωρό διαφορετικούς και υπέροχους τρόπους!

Το κείμενο είναι εξαιρετικό, απλό τρυφερό, διασκεδαστικό και ξεκούραστο στη ανάγνωση, ενώ η εικονογράφηση που το συνοδεύει είναι υπέροχη και ταιριαστή. 
  
Περιττό να σας πω ότι επί μια εβδομάδα το διαβάζουμε ανελλειπώς κάθε βράδυ αγκαλιά με ένα καδράκι που φτιάξαμε με τους αριθμούς, για να τους εντοπίζουμε  καθώς εξελίσσεται η ιστορία. 

🐘Για την εξάσκηση των πρώτων Μαθηματικών με προσθεση και αφαίρεση με βήμα το +1 , -1, είναι ιδανικό μπορεί να βοηθήσει γονείς και εκπαιδευτικούς που αναζητούν ένα ευχάριστο ανάγνωσμα σε αυτή την κατηγορία. Πέρα από αυτό είναι ένα βιβλίο που θα το λατρέψετε και θα το διαβάσετε πολλές πολλές φορές !!

Θέλω να σημειώσω την προσωπική μου αδυναμία, τη γιαγιά ελεφαντίνα, που με το ξεκαρδιστικό ταμπεραμέντο της είναι αξιαγάπητη, απίθανη, τσαχπίνα και γλυκούλα σαν όλες τις μοντέρνες γιαγιάδες που ξέρετε! 

Σας το συστήνουμε 100% και θα χαρώ πολύ να μου γράψετε τα σχόλια σας όταν το διαβάσετε!

Στο Instagram στη σελίδα μου @biblia_gia_ta_paidia βρίσκετε την βιντεοπαρουσίαση του βιβλίου καθώς και σχόλια αναγνωστών και φίλων του βιβλίου! Διεύθυνση συνδέσμου:


Πληροφορίες για το βιβλίο:

°Ηλικία: από 3 ετών

°Εκδόσεις: Ηλίβατον 

°Συγγραφέας: Evelina Daciute

°Εικονογράφος: Inga Dagile

°Μετάφραση: Γεωργία Τσάκωνα

°Σελίδες: 40

°Α' Έκδοση στα ελληνικά: 2019

°ISBN: 9789608085251

Σχόλια

Δημοφιλή - Popular posts