Η ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ - βιβλίο 1

Έσυ τι θα εκανες αν ανακάλυπτες ένα σημειώμα με κώδικες και γρίφους και μέσα από αυτό κάποιος σου ζητούσε βοήθεια; Ακολούθησε τη Νίκη στις συναρπαστικές περιπέτειές της και γίνε κι εσύ μαζί της ένας μικρός ντετέκτιβ!

#ΠαιδιΚαιΒιβλιο//ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ//Η ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ//Σου αρέσει να λύνεις μυστήρια και γρίφους; Τότε ακολούθησε τη Νίκη στις περιπέτειές της!
Ντετέκτιβ Νίκη και το μυστικό της Κόμπρας - Εκδόσεις Φουρφούρι

Επιλογή βιβλίου / Σύνταξη κειμένου: Ειρήνη Κούτμου

📚Η Νίκη δεν είναι συνηθισμένο κορίτσι. Θαυμάζει τους διάσημους κατασκόπους και αναζητά παντού κώδικες και γρίφους. Μια μέρα εντελώς τυχαία εντοπίζει στο λεωφορείο ένα παράξενο σημείωμα γραμμένο σε κώδικα με γράμματα και αριθμούς. Η Νίκη δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να τον σπάσει:"Ζητείται βοήθεια! - μπορείς να σπας κώδικες; οδός Κινγκ 11" έλεγε το σημείωμα. 
Από τη στιγμή που η Νίκη αποφασίζει να ανταποκριθεί στο παράξενο κάλεσμα του σημειώματος βρίσκεται μπλεγμένη σε μια απίστευτη περιπέτεια! Μαζί με τη μυστική οργάνωση των ζώων ΚΟΜΠΡΑ, βρισκεται να κυνηγά κλέφτες διαμαντιών και απαγωγείς σκύλων με αποτέλεσμα να γίνει η πραγματική κατάσκοπος που πάντα ονειρευόταν!📚

Ως αυθεντικοί θαυμαστές των αστυνομικών βιβλίων συνεχώς αναζητούμε τι νέο κυκλοφορεί σε αυτή την κατηγορία. Η νέα μας ανακάλυψη, η "Ντετέκτιβ Νίκη" των Εκδόσεων Φουρφούρι, μας έχει ενθουσιάσει! 

Είναι ένα βιβλίο συναρπαστικό με χιούμορ, γρήγορη εξέλιξη, μυστήριο που απαιτεί την επίλυση γρίφων -τους οποίους κυριολεκτικά λατρέψαμε- και με ένα χαρακτήρα που μένει παράξενα προσγειωμένος παρόλο τα φανταστικά στοιχεία του.Η Νίκη είναι ένα τόσο καλό και έξυπνο παιδί, με θάρρος και τόλμη που ούτε καν διανοείται ότι διαθέτει πριν ανακατευτεί με την οργάνωση ΚΟΜΠΡΑ. Η εικονογράφηση του βιβλίου επίσης είναι καταπληκτική και παρόλο που είναι ασπρόμαυρη συμπληρώνει ιδανικά την ιστορία!
Εννοείται θα διαβάσουμε και τα επόμενα βιβλίο της σειράς η οποία θα διεκδικήσει όπως το βλέπω σιγουρα το χώρο της στο ράφι με τα αστυνομικά βιβλία στη βιβλιοθήκη μας!

Παράπλευρη συνεπεία της ανάγνωσης, που πιθανότατα δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε: το παιδί θα σας ζητήσει βιβλίο με γρίφους και κώδικες γιατί οι δύο σελίδες στο τέλος του βιβλίου δεν θα του/της φτάσουν!! 👉 εγώ προς το παρόν τους σκαρφιζομαι μόνη μου!! Μην το χάσετε με τίποτα!

Αναζητήστε στο Instagram στη σελίδα μου @biblia_gia_ta_paidia την παρουσίαση του βιβλίου και δείτε σελίδες από το εσωτερικό του καθώς και σχόλια αναγνωστών και φίλων του βιβλίου. Διεύθυση συνδέσμου:
https://www.instagram.com/p/CQGhURJFnIc/

Πληροφορίες για το βιβλίο:
▫️ Ηλικίες: 8+
▫️ Εκδόσεις Φουρφούρι 
▫️ Συγγραφέας: Anne Miller
▫️ Εικόνες: Becka Moor
▫️ Μετάφραση: Αλέκα Γαβριηλίδου
▫️ Σελίδες 191
▫️Έτος Α' κυκλοφορίας στα ελληνικά:2021
▫️ ISBN: 9786185488048

Βρίσκετε το βιβλίο σε όλα τα βιβλιοπωλεία και στη ιστοσελίδα του εκδοτικού οίκου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://brainfood.gr/proion/i-ntetektiv-niki-kai-to-mystiko-tis-kobras/

Σχόλια

Δημοφιλή - Popular posts