ΣΤΗΝ ΚΡΥΨΩΝΑ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΧΙΜΠΑΤΖΗ

Μέσα από ένα βιβλίο μπορούμε να ζήσουμε τις πιο απίθανες, ευφάνταστες, μαγικές περιπέτειες! Ακόμα και ένας γιγαντιαίος χιματζής μπορεί να αφήσει για λίγο την κρυψώνα του για να μας κάνει επίσκεψη!



#ΠαιδιΚαιΒιβλιο//ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ//ΣΤΗΝ ΚΡΥΨΩΝΑ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΧΙΜΠΑΤΖΗ - Νέο βιβλίο από τις Εκδόσεις Πατάκης
Στη κρυψώνα του γιγαντιαίου χιμπατζή - Εκδόσεις Πατάκη

Επιλογή βιβλίου/Σύνταξη κειμένου: Ειρήνη Κούτμου

📚Γίνεται στο σχολείο να συναντήσει κάνεις έναν αστροναύτη; Μήπως έναν αρχαίο πολεμιστή; Τι θα λέγατε αν το παιδάκι σας σας έλεγε πως το επισκέφτηκε στην τάξη του ένας ναυαγός, έναν κίτρινος κροκόδειλος ή ένας γιγάντιος χιμπατζής; Πάω στοίχημα ότι δε θα το πιστεύατε! Κι όμως μέσα από τη συναρπαστική ανάγνωση ενός βιβλίου όλα είναι δυνατόν να συμβούν!📚


Στο νέο βιβλίο του Δικαίου Χατζηπλή από τις Εκδόσεις Πατάκη, εκτοξεύει τη φαντασία των παιδιών στο σύμπαν των ατελείωτων περιπετειών που μπορεί κανείς να ζήσει μέσα σε ένα βιβλίο!
Μέσα στον κόσμο των βιβλίων μικροί και μεγάλοι γινόμαστε θεατές σε καταστάσεις άλλοτε ρεαλιστικές κι άλλοτε φανταστικές, που μας διασκεδάζουν, μας συγκινούν και μας συναρπάζουν. Μέσα από τις σελίδες και τις περιπέτειες των αγαπημένων μας αναγνωσμάτων ταξιδεύουμε όπου πάνε οι ήρωες τους και μαζί τους φτάνουμε ακόμα και στην άκρη του σύμπαντος!

Η "κρυψώνα του γιγάντιου χιμπατζή" είναι ένα βιβλίο που μιλάει με λόγια απλά και με εικόνες πολύχρωμες για τη φιλαναγνωσία. Μπορεί να διαβαστεί με τα παιδιά στο σπίτι ή με την ομάδα στο σχολείο και να χρησιμοποιηθεί άριστα ως κίνητρο περαιτέρω συζήτησης και ενθάρρυνσης γύρω από τη σημασία της φιλαναγνωσίας και τη χαρά που προσφέρουν τα βιβλία στη ζωή μας.
Ακόμα και τα πολύ μικρά παιδιά, σίγουρα θα θελήσουν να συμπληρώσουν τη λίστα με το δικό τους φανταστικό αναγνωστικό ταξίδι• αυτό που έκαναν με όχημα κάποιο αγαπημένο τους βιβλίο!

Αναζητήστε το για μια πολύχρωμη και χαρούμενη ανάγνωση!


Στη σελίδα μου @biblia_gia_ta_paidia στο Intagram μπορείτε να δείτε σελίδες από το εσωτερικό του βιβλίου καθώς και σχόλια αναγνωστών και φίλων του βιβλίου. Διεύθυνση συνδέσμου:https://www.instagram.com/p/CQq0jGorw2H/

Eπίσης ακολουθήστε τη νέα σελίδα μου @paidikaibiblio στο Tik Tok για να παρακολουθείτε σε βιντεο-παρουσιάσεις όλες τις νέες κυκλοφορίες παιδικών βιβλίων!  


Πληροφορίες για το βιβλίο
▫️ Ηλικίες 3+
▫️ Εκδόσεις: Πατάκης 
▫️ Συγγραφέας: Δικαίος Χατζηπλής
▫️ Εικονογράφηση: Ναταλία Καπατσούλια
▫️ Σελίδες: 32
▫️ Έτος Α΄ Έκδοσης : 2021
▫️ ISBN: 978961692197

Βρίσκετε το βιβλίο σε όλα τα βιβλιοπωλεία, στο κεντρικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Πατάκης στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και στη ιστοσελίδα του στο σύνδεσμο

Σχόλια

Δημοφιλή - Popular posts