ΟΥΠΣ! ΕΝΑΣ ΛΥΚΟΣ!

Ένα κοριτσάκι αποφάσισε να χειριστεί κάπως εναλλακτικά τη νυχτερινή φοβία της και το λύκο που την κυνηγά κάθε βράδυ στα όνειρά της. Μέσα από το νέο βιβλίο των Εκδόσεων Φουρφούρι "Ουπς, ένας λύκος!" μαθαίνουμε πως μια φοβία μπορεί να αντιμετωπιστεί με θάρρος και χιούμορ και ο νυχτερινός ύπνος να ξαναγίνει ήρεμος και γαλήνιος! 


#ΠαιδιΚαιΒιβλιο//ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ//ΟΥΠΣ! ΕΝΑΣ ΛΥΚΟΣ! - Εκδόσεις Φουρφούρι// Ένα κοριτσάκι βρίσκει το θάρρος να αντιμετωπίσει τους εφιάλτες της!
Ούπς! Ένας λύκος! - Εκδόσεις Φουρφούρι


📚Τέρμα πια ο εκφοβισμός από το λύκο που την τρομοκρατεί τις νύχτες και ταράζει τα υπέροχα όνειρά της! Η μικρή της ιστορίας αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να εξηγηθεί με το λύκο μέρα μεσημέρι. Μακάρι βέβαια ο δύστυχος ο λύκος να καταλάβαινε γιατί ένα έξαλλο κοριτσάκι του φωναζει να την αφήσει ήσυχη... Ούτε που την έχει ξαναδεί στη ζωή του!📚

Η ιστορία κινείται αντισυμβατικά και χρησιμοποιεί το χιούμορ ως όπλο απέναντι στο φόβο. Το φως της μέρας ξεκαθαρίζει τις σκιές της νύχτας και η μικρή έξω την παραζάλη των ονείρων αντιμετωπίζει θαρραλέα στα ίσια τον... τρομερό διώκτη της!


O Fabien Öckto Lambert είναι πασίγνωστος εικονογράφος και συγγραφέας παιδικών βιβλίων στη Γαλλία. Στη σειρά του Λύκου (μαζί με τον Titou) -και σε άλλα βιβλία του- επιλέγει να παρατηρεί σκωπτικά καταστάσεις ή πρόσωπα φοβιστικά! Έτσι προσγειώνει της φοβίες και ελευθερώνει χώρο στο μυαλό των παιδιών ώστε να δουν όποιον ή ό,τι τα τρομοκρατεί, με άλλο μάτι. Η εικόνες του Lambert ολοζώντανες, πλημμυρίζουν τις σελίδες του βιβλίου και καταφέρνουν να συναρπάσουν τον αναγνώστη με ένα τρόπο ιδιαίτερα γαργαλιστικό!

Mini spoiler...
Η σειρά έχει και συνέχεια!! Η γνωριμία της μικρής με το λύκο είναι κάπως, μμμ, ...αντισυμβατική ωστόσο φαίνεται πως είναι η αρχή μιας νέας φιλίας. Ήδη στο οπισθόφυλλο του βιβλίου αναγγέλλεται η επερχόμενη κυκλοφορία του 2ου βιβλίου από τις εκδόσεις Φουρφούρι με τίτλο "Ουπς! ακόμα ένας λύκος!". Η γαλλική σειρά περιλαμβάνει επιπλέον και άλλους απίθανους τίτλους με τα δύο φιλαράκια τους οποίους προσωπικά ελπίζω να δούμε σταδιακά και στη χώρα μας από τις εκδόσεις Φουρφούρι. Το ίδιο ελπίζω μάλιστα και για άλλα βιβλία του εικονογράφου F.Ο.Lambert!

Οπότε αναζητήσετε το 1ο βιβλίο της σειράς στα βιβλιοπωλεία και stay tuned for more!

Στη σελίδα μου @biblia_gia_ta_paidia στο Intagram μπορείτε να δείτε σελίδες από το εσωτερικό του βιβλίου καθώς και σχόλια αναγνωστών και φίλων του βιβλίου. Διεύθυνση συνδέσμου:https://www.instagram.com/p/CRdkv3pLFEf/

Eπίσης ακολουθήστε τη νέα σελίδα μου @paidikaibiblio στο Tik Tok
για να παρακολουθείτε σε βιντεο-παρουσιάσεις όλες τις νέες κυκλοφορίες παιδικών βιβλίων!  


Πληροφορίες για το βιβλίο
▫️ Ηλικία 4+
▫️ Εκδόσεις: Φουρφούρι
▫️ Κείμενα: Titus
▫️ Εικόνες: Fabien Öckto Lambert
▫️ Σελίδες: 34
▫️ Μετάφραση: Χάιδω Παπαβασιλείου
▫️Έτος Α' κυκλοφορίας στα ελληνικά: 2021
▫️ ISBN: 9786185488222

Βρίσκετε το βιβλίο σε όλα τα βιβλιοπωλεία και στη ιστοσελίδα των εκδόσεων Φουρφούρι στη διευθυνση https://brainfood.gr/proion/oups-enas-lykos/

Σχόλια

Δημοφιλή - Popular posts