ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ

Τι είναι πιο σημαντικό, να κερδίζουμε πάντα ή να είναι χαρούμενοι όλοι στην παρέα;
Το Πέντε Δέκα Δεκαπέντε είναι ένα βιβλίο ύμνος στην ενσυναίσθηση και στη φιλία!


Πέντε, δέκα, δεκαπέντε - Εκδόσεις Διόπτρα

Επιλογή βιβλίου/σύνταξη κειμένου: Ειρήνη Κούτμου

Το υπέροχο νέο βιβλίο της Διόπτρας Πέντε, Δέκα, Δεκαπέντε μας έρχεται από τον δημιουργό της εκπληκτικής "Βαλίτσας", Chris Naylon Ballesteros. Εδώ ο συγγραφέας εμπνέεται από τη φιλία και την αγνή διασκέδαση των μικρών παιδιών.

📚Ο Φρανκ και ο Μπερτ είναι οι καλύτεροι φίλοι και τρελαίνονται να παίζουν κρυφτό. Όταν ο Μπερτ κρύβεται ο Φρανκ τον βρίσκει τόσο εύκολα• δυστυχώς όμως οι κρυψώνες που επιλέγει τον φανερώνουν αμέσως. Ο Φρανκ ξέρει πόσο θα ήθελε ο φίλος του να κέρδισει έστω μια φορά... Και σε εκείνον αρέσει η νίκη όμως η φιλία είναι από όλα πιο πολύτιμη! Έτσι όταν ο Φρανκ ακολουθώντας το νήμα από το κασκόλ του Μπερτ που ξηλώθηκε τον βρίσκει αποφασίζει να παραιτηθεί από τη νίκη του για να δώσει χαρά στο φίλου του. 📚

Μέσα από τούτη την υπέροχη ιστορία φιλίας τα μικρά παιδάκια μας μαθαίνουν ότι δεν έχει σημασία τόσο η πρωτιά όσο το να είναι όλοι στην παρέα χαρούμενοι! Η ενσυναίσθηση καθοδηγεί το Φρανκ, ώστε να αφήσει το φίλο του έστω μια φορά να κερδίσει και αυτό είναι το σπουδαιότερο απ' όλα!
 
Το φανταστικό αυτό νέο βιβλίο του ταλαντούχου δημιουργού Naylor- Ballesteros απογειώνεται από τη μοναδική λιτή και παιχνιδιάρικη εικονογράφηση του την οποία προσωπικά λάτρεψα!
Επιπλέον μας άρεσε πάρα πολύ το ότι μέσα στην ιστορία βρίσκουμε την αρίθμηση από το 1 ως το 100 και το κλασικό μέτρημα στο κρυφτό 5, 10, 15... που ξετρελαίνει τα παιδάκια που είναι σε φάση να μαθαίνουν να μετράνε!

Είναι υπέροχο, απόλυτα τρυφερό και διασκεδαστικό ανάγνωσμα, οπωσδήποτε να το προσθέσετε στη συλλογή σας!

Πληροφορίες για το βιβλίο
Ηλικία 3+ 
Εκδόσεις: Διόπτρα
Κείμενο& εικόνες: Chris Naylor- Ballesteros
Μετάφραση: Λύντη Γαλάτη
Σελίδες 32
Α' Έκδοση στα ελληνικά: 2022
ISBN: 9789606535031

Στη σελίδα μου @biblia_gia_ta_paidia στο Instagram μπορείτε να δείτε σελίδες από το εσωτερικό του βιβλίου καθώς και σχόλια αναγνωστών και φίλων του βιβλίου και στο Tik Tok στη σελίδα μου @paidikaibiblio μπορείτε να δείτε ένα σύντομο ξεφύλλισμα!

Σχόλια

Δημοφιλή - Popular posts