Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

Για παιδάκι που διαβάζει πια μόνο του, η σειρά ο μικρός Κοπέρνικος είναι ιδανική. Οι ιστορίες είναι αστείες και περιπετειώδεις και κρατούν το ενδιαφέρον του μικρού αναγνώστη από την αρχή μέχρι το τέλος στα ύψη! 

Παιδί και Βιβλίο www.paidi-kai-biblio.blogspot.com Όταν δύο αντίπαλες παρέες μπαίνουν στον εγκαταλελειμένο πύργο μια συαρπαστική περιπέτεια ξεκινά!
Ο μικρός Κοπέρνικος και ο Πύργος με τα μυστικά - Εκδόσεις Παπαδόπουλος


📚 Στον "Πύργο με τα μυστικά "ο Κοπέρνικος και η παρέα  του μπλέκουν σε περιπέτειες καθώς ανακατεύονται με την φασαριόζικη παρέα των Πιλάφηδων.
Όταν οι Πιλάφηδες μπαίνουν με άκρα μυστικότητα στο μυστηριώδη πύργο αναζητώντας τον τυχερό καθρέφτη, η παρέα του Κοπέρνικου δεν μπορεί να κρατηθεί να μην ακολουθήσει. Ποιός ξέρει τι ζαβολιές θα κάνουν πάλι αυτοί οι άταχτοι τύποι με τη βοήθεια ενός  μαγικού καθρέφτη! Η παρέα πρέπει να τους σταματήσει. Μέσα στον πύργο όμως τα πράγματα ζορίζουν...📚

Τι να σας πω για το βιβλίο αυτό, απλά το λατρεύω! Το κείμενο ρέει σαν το νεράκι και κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον, χωρίς υπερβολές, με χιούμορ και ανατροπές και με μια υπέροχη εικονογράφηση που συμπληρώνει τέλεια την ιστορία. 
Αν και δεν είμαι γενικά ενάντια στα παραμύθια με στοιχεία του φανταστικού, μου αρέσει που αυτό το βιβλίο είναι ένα ρεαλιστικό παραμύθι, χωρίς ζώα που μιλάνε, χωρίς μάγισσες και δράκους, μόνο με παιδάκια που θα μπορούσαν να είναι ολότελα πραγματικά πρόσωπα. 

Για παιδάκι που διαβάζει μόνο του είναι ιδανικό, αλλά αν δεν μπορείτε να περιμένετε τόσο διαβάστε το παρεούλα και θα το ευχαριστηθείτε εξίσου!
Στην ίδια κατηγορία θα σας προτείνω φυσικά τα άλλα δύο βιβλία της σειράς " Ο μικρός Κοπέρνικος και το Πάρκο των Δεινοσαύρων" και "Ο μικρός Κοπέρνικος και ο Πόλεμος των Άσπρων" πάντα από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Ο μικρός Κοπέρνικος - Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Αν θέλετε, επισκεφτείτε και ακολουθήστε μας στο Instagram στη σελίδα @biblia_gia_ta_paidia για να δείτε σελίδες από το εσωτερικό του βιβλίου αλλά και σχόλια αναγνωστών και φίλων της σελίδας. Διεύθυση συνδέσμου:

Επίσης επισκεφτείτε στο μενού τις σελίδες 5-7 ετών και 7-9 ετών για ακόμα περισσότερες προτάσεις από το blog μας. Προσωπικά προτείνω για την κατηγορία 6-8 ετών οπωσδήποτε τις σειρές Η αδερφή μου η Κλάρα κι εγώ- Πατάκης, Κούνελος και Αρκούδα- Ίκαρος και Οράτιος και Χάριετ - Καλέντης.

Παιδί από 6 ετών

Εκδόσεις Παπαδόπουλος 

Συγγραφείς: Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη 

Εικονογράφηση: Λίλα Καλογέρη

Σελίδες: 52

 Α' Έκδοση στα ελληνικά: 2019

ISBN: 9789604844708


Σχόλια

Δημοφιλή - Popular posts